Vapozon aparat M-2006A

430,00 KM
Osnovna cijena: 430,00 KM
Prodajna cijena: 430,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 09561
Code 0 9 5 6 1 Vapozon aparat Specifikacija: Voltaža: 220V/50Hz Snaga: 797W Vapozon je aparat koji se koristi za ispuštanje vodene pare obogaćene ozonom i kiseonikom. Svoju primenu nalazi u kozmetici u pripremi lica za kvalitetno čišćenje, čime se postiže dubinska dezinfekcija kože, otvaranje pora i odmašćivanje (masnog i mešovitog ) tipa kože. Funkcije: 1. Otvaranje pora kako bi se koža duboko očistila. 2. Para prodire u pore, omekšava nakupljenu nečistoću, mitisere, ostatke kozmetike i ostale nečistoće, kako bi se kasnije lakše očistile. 3. Specijalni ozonski generator, stvara ozon i efikasno ubija sve vrste bakterija na koži, što doprinosi zdravlju kože, te omekšava izumrle ćelije na površini kože i samim tim omogućava da se lakše uklone. 4. Pojačava mikro obnavljanje kože, kako bi se ubrzao nastanak novih ćelija i redukovale bore na koži. 5. Obezbeđena je funkcija samodijagnostikovanja, dotok struje će biti automatski isključen kada nivo opadne ispod zadatog limita. 6. Takođe postoji tajmer koji služi za podešavanje vremena u skladu sa specifičnošću kože klijenta.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 15,00 KM
Code09561

Vapozon aparat

Specifikacija:
Voltaža: 220V/50Hz
Snaga: 797W

Vapozon je aparat koji se koristi za ispuštanje vodene pare obogaćene ozonom i kiseonikom. Svoju primenu nalazi u kozmetici u pripremi lica za kvalitetno čišćenje, čime se postiže dubinska dezinfekcija kože, otvaranje pora i odmašćivanje (masnog i mešovitog ) tipa kože.

Funkcije:

1.    Otvaranje pora kako bi se koža duboko očistila.
2.    Para prodire u pore, omekšava nakupljenu nečistoću, mitisere, ostatke kozmetike i ostale nečistoće, kako bi se kasnije lakše očistile.
3.    Specijalni ozonski generator, stvara ozon i efikasno ubija sve vrste bakterija na koži, što doprinosi zdravlju kože, te omekšava izumrle ćelije na površini kože i samim tim omogućava da se lakše uklone.
4.    Pojačava mikro obnavljanje kože, kako bi se ubrzao nastanak novih ćelija i redukovale bore na koži.
5.    Obezbeđena je funkcija samodijagnostikovanja, dotok struje će biti automatski isključen kada nivo opadne ispod zadatog limita.
6.    Takođe postoji tajmer koji služi za podešavanje vremena u skladu sa specifičnošću kože klijenta.

Primena vapozona pri tretmanu:
Najpre proveriti količinu vode u posudi (pre svakog tretmana), na nivometru i dopuniti potrebnu količinu, ne preko linijeGOOD WATER LEVEL. Ne dopunjavati posudu iznad te pozicije.

•    Količina vode u boci vapozona mora biti maksimalmo do gornje crvene crte (MAX linija). Ukoliko se ovo ne ispoštuje može doći do pucanja boce.
•    Boca vapozona se ne sme prepuniti jer ukoliko nivo vode prelazi gornju crtu na boci, vapozon će izbaciti određenu količinu vode u vidu sitnih kapljica ili će boca pući.
•    Posle svakog tretmana proveriti količinu vode u posudi preko nivometra.
•    Za rad koristiti isključivo destilovanu vodu, voda iz česme ili drugog porekla dovodi do pojave kamenca koji može prouzrokovati prestanak rada aparata.
•    Za vreme rada, ne stavljati hemikalije ili aditive u vodu jer može dovesti do prskanja.
•    Posle svake upotrebe, prvo isključiti aparat i posle izvući kabel iz elek. napajanja. Izbaciti preostalu vodu i očistiti staklo.
•    Ne rukovati uređajem mokrim rukama.
•    Ne dosipati vodu za vreme upotrebe

KOLIČINA VODE U VAPOZONU MORA BITI IZMEĐU DVE CRVENE LINIJE NAZNAČENE NA BOCI, U SUPROTNOM MOŽE DOč†I DO PUCANJA BOCE ILI NEPRAVILNOG RADA UREĐAJA.

ZA RAD KORISTITI ISKLJUČIVO DESTILOVANU VODU.

Delovi na kontrolnoj tabli:

  • Tajmer
  • Indikator lampica za napon (pokazuje da li je uređaj pod naponom)
  • Indikator lampica za ozon
  • ON/OFF prekidač za ozon

Upotreba:

1.
    Proveriti da li je staklena posuda dobro nameštena i usmerena prema hermetičkom prstenu da bi se sprečilo curenje.
2.    Sipati čistu destilovanu vodu u posudu. Paziti da nivo ne pređe oznaku na posudi, jer može doći do prskanja vode.
3.    Utaknuti utikač u utičnicu. Pritisnuti On/Off prekidač i namestiti željeno vreme.
4.    Uređaj ima funkciju automatskog isključenja. Kada prođe namešteno vreme ili je nivo vode prenizak uređaj će se automatski isključiti da bi se izbegao kvar. Ako se uređaj želi dodatno koristiti, isključiti ga i izliti preostalu vodu. Očistiti posudu i ponovo je napuniti destilovanom vodom.